lauantai 5. tammikuuta 2013

Auki 1.1.2013 - 20.1.2013
Auki on kolmen viikon maalausperformanssi Galleria Huudon Uudenmaankadun näyttelytilassa. ( Uudenmaankatu 35, Helsinki)

Päällystin gallerian lattiasta kattoon paperilla, ja maalaan tilaa joka päivä. 
Työskentely noudattelee gallerian aukioloaikoja, lukuunottamatta  keskiviikkoja 9.1 ja 16.1 jolloin olen paikalla    iltapäivällä klo 17 - 20. Tällöin galleria on auki klo 20 asti. 
Näyttely on avoinna poikkeuksellisesti myös maanantaisin klo 17 - 20.

Näyttelyn lopettajaiset järjestetään sunnuntaina 20.1 klo 12-16, jolloin vierailijoilla on mahdollisuus leikata mukaansa valitsemansa palan maalauksesta. Tervetuloa!Kuvia 1.1 - 5.1  maalausjaksolta. Maalauspohjan pinta-ala on  5,6 m x 5,2 m x 3,65 m.
Paperit ovat 160g ja 300g Fabrianoja rullatavarana sekä joitain tilkkuja bambuakvarellipaperia. Teippaukset on tehty kaksipuolisella tarrateipillä sekä happovapaalla kasviliimapaperilla. Yhdistelmä on epäortodoksinen, mutta kohtalaisen pitävä. Värit ovat nappiakvarelleja sekä nestemäisiä tusseja. Kahvia on kulunut litroittain
Maalausmusiikkina Nina Simone, Joose Keskitalo ja Cat Power.

                                        


  


  

2 kommenttia:

 1. Hei, hieno idea! Kertakaikkiaan upea. Mutta vaatii sinulta paljon. Noiden näytteiden perusteella tulokset ovat niin hyviä, että saat varautua rynnäkköön viimeisenä aukioloaikana.

  Idea on hyvä senkin takia, että jos tekisit kaiken tuon työmäärän omassa työhuoneessasi, jäisi monta aspektia kokematta niin sinulta itseltäsi kuin näyttelyvierailta..

  Tuomoisen työskentelytavan toivoisi herättävän huomiota ja leviävän laajemmallekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Liisu! Tämä näyttely valvotti etukäteen tavallista enemmän, kun ei voi tietää etukäteen, mitä tulemaan pitää, ja siksi sen täytyy vain antaa tapahtua. Se on hauskaa ja hirvittävää samalla kertaa.
  Vastaavanlaisia prosessin näkyväksi tekemiseen perustuvia juttuja on kyllä tehty ja tehdään, mutta tietenkin jokainen on omansa, omanlaisensa, ja elää ympäristössään ja vuorovaikutuksessa sen kanssa tavallaan. Se juuri tässäkin on antoisaa, vaikka toki myös voimia vaativaa. Onneksi uni tulee nyt jo helpommin, ja enrgiaa antavat myös ikkunasta uteliaasti sisään kurkistelevat ja väliin sisällekin uskaltautuvat ohikulkijat.

  VastaaPoista